Jurist (Beleidsmedewerker A) + Supervisor Klantenloket (Unit manager D) - Openbaar Lichaam St. Eustatius

Logo Openbaar Lichaam Sint Eustatius Statia Ocan Caribisch vacature

Het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam St. Eustatius zoekt  kandidaten voor de functies Jurist (Beleidsmedewerker A) en Supervisor Klantenloket (Unit manager D). Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum vitae te mailen naar personnel.affairs@statiagov.com. Sluitingsdatum is zondag 19 januari 2020.

 

Vac. 2019/42
1FTE JURIST (Beleidsmedewerker A)
JURIDISCH ZAKEN -BUREAU BESTUURSONDERSTEUNING
 

Als jurist bent u belast met de ondersteuning van het Bestuurscollege en het ambtelijk apparaat, voor wat betreft alle juridische en bestuurlijke vraagstukken. De rol van de jurist valt in een breedspectrum van taken, onder meer; het ontwikkelen van advies, tot het behandelen van vragen en klachten van personeelsleden en management. Als juridisch adviseur zorgt u voor het ontwikkelen, bijhouden en aanpassen van het juridisch beleid, protocol, regelingen, vergunningen, en eiland verordeningen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het leveren, en bewaken van de juridische kwaliteit bij de ontwikkeling en totstandkoming van beleid van alle afdelingen binnen het Openbaar Lichaam. Tevens brengt u risico’s op het gebied van relevante wet- en regelgeving in kaart, en houdt toezicht op de naleving.  Geïnteresseerd?

 

 Vac. 2019/38
1FTE SUPERVISOR KLANTENLOKET - (Unit manager D)
DIRECTIE BEDRIJFSVOERING & KLANTENSERVICE 

 De supervisor klantenloket neemt beslissingen over het beheren van de unit, coördineert implementaties in het systeem, en draagt bij aan het opstellen van de jaarlijkse subplannen, projectvoorstellen, plannen en adviezen. Het kader wordt bepaald door managementbeleid, regels en voorschriften. De supervisor is een expert in de toepassing van wet- en regelgeving, ook internationale wet- en regelgeving met betrekking tot de toepasselijke (burgerlijke) wettelijke voorschriften. Als supervisor Klantenloket, houdt u toezicht op het werk uitgevoerd door de Front- en Backoffice-medewerkers. Bovendien is de supervisor verantwoordelijk voor de controle, en kwaliteit van het PIVA-register en stelt, indien nodig onderzoek in, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit consistent is. De Supervisor Klantenloket is in het ontwikkelingsfase. De supervisor moet workflows ontwikkelen en innoveren, en de medewerkers trainen om servicegericht te zijn. Geïnteresseerd?

 

Voor de volledig vacatureteksten kunt u terecht op de website van Openbaar Lichaam St. Eustatius onder Jobs.
U bent van harte uitgenodigd om te solliciteren via email naar personnel.affairs@statiagov.com tot uiterlijk 19 januari 2020.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Juridisch/bestuurlijk
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
08/01/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam St. Eustatius
Plaats: 
St. Eustatius