Informatiebijeenkomsten Caribisch Nederland i.h.k.v. invulling VN IPAD decade; schrijft u in!

thumb informatiebijeenkomst ocan 2018 1

In de periode 16  t/m 27 september 2019 zal op Bonaire, Saba en Statia een informatiebijeenkomst plaatsvinden, waarbij er meer informatie zal worden gegeven over de  door Stichting Ocan uitgevoerde ondersteuningsfunctie. Daarnaast is het mogelijk om na de informatiebijeenkomsten al een aanvraag in te dienen voor de ondersteuning. 

Burgers en Organisaties van Caribisch Nederland kunnen nu al adviesaanvragen indienen voor hun projecten. 

Hoe doet u dat?

Surf naar de homepage van Stichting Ocan en klik op het groene label: “Together we will stand’, en kom terecht op de webpagina van de ondersteuningsfunctie. Hier kan men informatie lezen over de werkwijze van de ondersteuningsfunctie en andere informatie. Druk vervolgens op het oranje label Quickscan. Deze Quickscan is bedoeld om alvast te kijken of men mogelijk wel of niet in aanmerking komt voor de ondersteuningsfunctie. Vul de Quikscan volledig in en klik vervolgens op ‘controleer’. Men krijgt vervolgens een bericht te zien dat men mogelijk in aanmerking komt voor de ondersteuningsfunctie. Er staat: ‘dient hier uw aanvraag in’. Door hierop te klikken komt men in een formulier Aspirant Abonnement. Vul het formulier (adviesaanvraag) volledig in en drukt dan op ‘aanvraag indienen’  Men ontvangt via het opgegeven emailadres een bevestiging dat het adviesaanvraag is ontvangen. 

Het kan ook voorkomen dat men een bericht krijgt dat men mogelijk niet in aanmerking komt en dat men contact met ons moet opnemen. Dit kan men doen via: ondersteuningsfunctie.decade@ocan.nl . Wij gaan dan met na wat daar de reden van is.

Planning en inschrijving voor de informatiebijeenkomsten op Carisch Nederland

Via de Agenda van de ondersteuningsfunctie vind u alle geplande bijeenkomsten met betrekking tot de Ondersteuningsfunctie. Ook schrijft u in via deze webpagina.

 Tilburg resize ondersteuningsfuctie decade ocan caribisch

Impressie van voorgaande informatiebijeenkomsten

Benieuwd naar de informatiebijkomsten die tot nu toe in Nederland voor de doelgroep zijn georganiseerd? Dit leest u op de nieuwspagina van de ondersteuningsfunctie.